Un profesor și tată a doi copii a întreținut raporturi în baia școlii cu o elevă de 17 ani: condamnat la 12 ani de închisoare

Brock Smith, 32 de ani, fost profesor de liceu din Naples, Florida, SUA, va trebui să-și petreacă următorii 12 ani în spatele gratiilor după ce a mărturisit că a avut o relație sexuală cu o fată de 17 ani în baie și căreia i-a trimis ulterior  fotografii cu el nud. Tatăl a doi copii, el va fi înregistrat și în registrul infractorilor pentru infracțiuni sexuale.

El s-a pledat vinovat că a făcut sex cu o tânără de 17 ani într-o baie și a fost condamnat marțea trecută la 4 ani de închisoare. Brock Smith , 32 de ani, fost profesor de liceu din Napoli, Florida, Statele Unite, a avut deja probleme  și condamnat deja la opt ani pentru că a trimis fotografii nud aceleiași minore. După declarațiile sale din ultimele zile și decizia de a negocia , va trebui să execute o pedeapsă totală de 12 ani de închisoare. Bărbatul, tatăl a doi copii pe care i-a avut cu fosta sa soție, profesoară de fitness, va fi înregistrat în registrul făptuitorilor de infracțiuni sexuale.

Citește și Elizabeth Bathory, povestea unei contese diabolice

Era 14 august 2017 când a fost arestat: cu acea ocazie, după ce au fost găsite imagini compromițătoare pe dispozitivele sale, el a recunoscut în fața anchetatorilor că a trimis fotografii cu el în gol prin Snapchat și Instagram unei fete, care avea vârsta de 17 ani relatează Daily Mail.

A mai mărturisit că a avut o relație intimă cu aceeași minoră   de 17 ani într-o baie, după care i-a mărturisit soției sale . Soția lui a divorțat imediat și s-a mutat în alt oraș. În același an, el a fost concediat și de la liceul din Naples, unde lucrase din 2011.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.