Un profesor duce în spate o elevă cu dizabilități pentru a nu pierde excursia

Jim Freeman este profesor la o școală elementară. Fotografiile în care îl arată purtând în spate o elevă cu dizabilități în timpul unei excursii au făcut înconjurul lumii.

Ryan Neighbor este o fetiță de 10 ani care suferă de spina bifida, o malformație care nu îi permite să meargă. Prin urmare, este obligată să folosească un scaun cu rotile pentru fiecare mișcare. Ryan este elevă în clasa a patra la o școală din Tully, Kentucky, iar în urmă cu câteva zile, clasa ei se pregătea să meargă într-o excursie în Parcul de stat din Ohio Falls. Fetița era foarte dezamăgită pentru că a crezut că din cauza problemelor ea nu va putea merge în excursie cu colegii ei .

Zeus, câinele erou: apără doi copii de mușcătura unui șarpe veninos, dar este mușcat și moare

Însă, profesorul său, Jim Freeman, a rezolvat prompt problema și a contactat familia Ryan oferindu-se să o ducă în spate pe toată perioada excursiei. Zis și făcut !

 

Mama lui Ryan a publicat fotografiile celor doi în timpul călătoriei și au avut un succes uriaș pe rețelele de socializare, au fost distribuite mii de ori și mulți au dorit să-l felicite acest profesor special.

Acestea sunt cazurile în care un profesor, pe lângă faptul că oferă un bun exemplu demonstrează ce înseamnă și cum trebuie să te comporți când ești în contact cu copiii. Felicitări, domnule profesor !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.