Un profesor de 25 de ani a violat 28 de eleve de gimnaziu si a pipait alte 88: ”Ne vom casatori”

Un profesor de 25 de ani a violat 28 de eleve de gimnaziu si a pipait alte 88: ”Ne vom casatori”

Austin Hopkins, în vârstă de 25 de ani, era profesor la trei școli diferite din statul Ohio, în momentul în care a fost acuzat Acum este în închisoare. “Elevele îl iubeau, era foarte afectuos. Pe una  dintre aceste fete o convinsese că se vor căsători când va crește mai mare”, a spus  procurorul  din Warren County, David Fornshell

 

Austin Hopkins  este acuzat în 36 de cazuri de hărțuire sexuală .

 

Fornshell a spus că fetele “îl iubeau pe Hopkins ca pe un profesor din cauza afecțiunii pe care le arăta , dar Hopkins le manipula”. “Multe dintre aceste fete s-ar fi luat la întrecere pentru a atrage atenția lui în timpul lecțiilor … Una dintre fete era convinsă că se vor căsători când va crește mai mare “, a spus Fornshell. Ar fi existat și momente în sala de gimnastică elementară Clearcreek, în care se vedea cum Hopkins pipăia fetele pe tricouri sau le băga mâna sub fustă ”

 

Luni, reprezentantul școlii comunității din Springboro, Scott Marshall, a declarat că Hopkins a fost suspendatpe 8 martie . Profesorul a demisionat patru zile mai târziu. Omul este acum în închisoare, iar cauțiunea lui nu a fost încă stabilită.

Te-ar putea interesa și Crede ca a cumparat o casa la licitatie dar era doar o fasie de pamant de 13 centimetri

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.