Un profesor a ținut ostatici o întreagă clasă de elevi obligându-i să se uite la filmul ”Lucifer”

Un profesor a ținut ostatici o întreagă clasă de elevi obligându-i să se uite la filmul ”Lucifer”

Era o adevărată obsesie pentru el. Luni, 16 septembrie 2019, un profesor de la Liceul Raynouard din Brignoles, din regiunea Var din Franța, a ținut ostateci 22 de elevi dintr-o clasă. Profesorul i-a obligat să urmărească serialul TV Lucifer 😯 pe Netflix, scrie ziarul local Le Figaro

Profesorul Liceului Raynouard din Brignoles s-a gândit inițial să-i pună să vizioneze le privească cu „Stăpânul inelelor, dar negăsind filmul  filmul le-a propus să vadă serialul TV Lucifer spunând-le că le va „aduce lumină”. Lucifer, este un film în care se spune că diavolul Lucifer plictisit și nefericit, părăsește iadul pentru a trăi în Los Angeles într-o ființă umană. Băieții au început să râdă, nedumerați de afirmația profesorului. El în schimb a reacționat bine: a încuiat ușa și geamurile, a tras perdelele făcând întuneric  și a început să lovească cu pumnii în mobila din clasă.

Unii studenți au reușit să scape din sala de clasă unde fuseseră răpiți ieșind printr-o ușă care comunica cu o clasă alăturată și au cerut ajutorul unui alt profesor, care s-a dus la vice-director.

Cutremur, șoc violent în Albania: clădiri dărâmate și răniți. S-a simțit până în Italia / VIDEO

Agenții de securitate au reușit să-i elibereze pe studenți iar profesorul a fost dus la spital . Vicepreședintele, vorbind cu presa locală, a spus că se aștepta rezultatele examinărilor pentru a înțelege ce s-a întâmplat. Nu a folosit violența fizică împotriva studenților, dar după episod unii dintre ei au rămas în stare de șoc. Institutul a pus la dispoziție un consultant psihologic. Profesorul obsedat de Lucifer a fost înlocuit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.