Un primar s-a prefăcut mort după ce a încălcat restricțiile și s-a dus la chefuit

Un primar din Peru a încălcat restricțiile privind  blocajul pentru urgența coronavirusului , pe care el însuși le-a impus cetățenilor, și a ieșit să se îmbete cu câțiva prieteni. Când a văzut o patrulă de poliție care se îndrept aspre ei s-a prefăcut mort. Potrivit Telegraph, povestea ar fi avut loc luni 18 mai și ar viza pe Jaime Uriba Torres ,primarul din Tantará , un oraș situat în sud-vest de Peru.

Coronavirus, unei treimi din medicii ruși li s-a cerut să mintă privind diagnosticul bolnavilor

Grupul de prieteni în care se afla și primarul a atras atenția multora și din acest motiv a fost raportat autorităților care s-au grăbit imediat la fața locului pentru a-i pedepsi pe infractori. La vederea agenților, primul cetățean și prietenii săi au încercat să se prefacă morți întinzându-se în sicriele special făcute pentru morții decedați de Covid-19. O scenă jalnică care a costat arestarea tuturor participanților la chermeză, inclusiv a primarului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.