Un primar mexican nu și-a îndeplinit promisiunile electorale: legat de o mașină și târât pe străzi de localnicii furioși

În Mexic, locuitorii unui oraș și-au supus primarul un tratament dur, acuzat că nu și-a respectat promisiunile electorale.

Potrivit rapoartelor ziarului local Excélsior, locuitorii satului Las Margaritas, din statul Chiapas, și-au descărcat furia față de primul cetățean, Jorge Luis Escandón Hernández, într-o manieră extrem de violentă, reproșându-i că nu a creat un drum promis de el în timpul ultimei campanii electorale. Mulțimea furioasă, formată în principal din fermieri, l-ar fi atacat în  biroul lui Hernández, l-au scos cu forța cu intenția de a-l bate  și, în final, l-au atacat de o mașină și l-au târât pe străzi.

Băiețel de 3 ani torturat până la moarte și aruncat într-un depozit de deșeuri. Criminalii au 7 și 8 ani

Mulți martori ai atacului au filmat videoclipuri  care îl imortalizează pe primar, cu mâinile legate de o frânghie fixată în spatele pick-up-ului, în timp ce era târât pe străzile înguste din Las Margaritas.

Zeci de ofițeri de poliție au participat la operațiunea de eliberare a primarului. Mai multe persoane au fost rănite în altercațiile dintre cetățeni și autorități.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.