Un primar din Gorj i-a jignit pe românii plecați la muncă în afara țării, numindu-i „gunoaie”, „slugi occidentale”, „paraziți” și „spălători de bude”

Primarul PSD din comuna Peștișani (Gorj) i-a jignit pe românii plecați la muncă în afara țării, numindu-i „gunoaie”, „slugi occidentale”, „paraziți” și „spălători de bude”

Cosmin Pigui a postat mai multe comentarii, pe facebook, răspunzând mesajelor unora dintre consăteni, care se află în străinătate.

Supărat că unii dintre cei cu care intrase în contradicție lansau acuze la adresa autorităților din România, a actualilor guvernanți, edilul le-a răspuns cu jigniri.

„Hai sictir, ălora care vă dați cu părerea, dar nu trăiți în România!
Niște gunoaie, slugi occidentale, paraziți! Rușine!
Mă iau cu orice gunoi plecat din țară de piept! Nu vă e rușine?”.
„M-am săturat de bovinele care-și dau cu părerea despre țară și locuiesc afară!
Paraziți! Spălători de bude în occident!
Nu mă umiliți voi pe mine și nici pe aleșii mei!”, au fost comentariile jignitoare ale primarului Cosmin Pigui, la adresa românilor care muncesc în alte țări și fac, de multe ori, munca de jos, pentru a-și asigura traiul.

mesaj

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.