Un prieten de..pix. Se simte singur, mama lansează un apel pe Facebook și este inundat de scrisori

La doar 7 ani se simțea singur în această fază de blocaj din cauza pandemiei, iar mama a lansat un apel pe Facebook pentru a-i căuta…”un prieten de pix”.  Răspunsul a fost copleșitor pentru micul Harley Glen, în vârstă de 7 ani, care a fost literalmente copleșit de o mare de scrisori. Băiatul și familia sa s-au mutat la Harrogate, North Yorkshire, din Edinburgh, cu puțin timp înainte de începerea blocajului pe 21 martie.

Băiatul nu a putut să-și ia rămas bun de la prietenii săi și din cauza coronavirusului nu a avut timp să-și facă prieteni noi iar Harley se simțea singur… Mama Ashley, a postat un apel pe Facebook pentru a cere altor copii și părinți să ia legătura cu el și să-i scrie.  Nu ar fi crezut că totuși în acestă lume mai există un dram de solidaritate. Până în prezent, Harley a primit 120 de scrisori de la persoane cu vârste cuprinse între 18 luni și 80 de ani  din întreaga lume, inclusiv Australia, America și Noua Zeelandă. Unele plicuri includ cadouri pentru băiat, precum fotografii, semințe de floarea soarelui, cărți, brelocuri țesute manual, bijuterii lucrate manual, modele și timbre.

Acum, Harley a început să le răspundă văzând că mulți dintre ei sunt persoane în vârstă care au recunoscut că ei înșiși se simt singuri în această fază de izolare. Oricine dorește să ia legătura cu Harley poate trimite un mesaj mamei sale pe Instagram theexploremoremum sau poate să trimită e o scrisoare la : Miss Ward, Școala Primară Western, Cold Bath Road, Harrogate, North Yorkshire, HG2 0NA.

Un enorme meteorit a străbătut cerul din Peru: panică între locuitori VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.