Un prezentator rus s-a aruncat într-un iaz înghețat pentru a salva un câine

În provincia Belgorod, un oraș din vestul Europei, un prezentator TV , Aleksandr Sašnev în timp ce făcea un reportaj împreună cu cameramanul său despre rațele care nu au migrat și își petrec iarna în iazul local, aproape complet înghețat.

În acea zi, temperatura era de minus 20 de grade . La sfârșitul filmării, un băiat a cerut ajutorul după ce a văzut un câine scufundându-se în iaz.

Citește și Imigrați, prima tragedie din 2021 în Marea Mediterană : 43 de morți

Reporterul nu s-a gândit de două ori, s-a dezbrăcat și s-a aruncat în iaz, salvând câinele. Canalul TV pentru care lucrează Sašnev, a făcut declarat că după baia în lacul înghețat jurnalistul nu s-a îmbolnăvit și se simte bine.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.