Un presupus clarvăzător susține că a prezis pandemia coronavirusului: ”Este începutul sfârșitului lumii”

Înainte ca pandemia Coronavirusului să lovească lumea, internetul era plin de clavăzători auto-stilati care vedeau semne despre sfârșitul lumii în orice. Teorii extravagante despre planetele extraterestre sau ploile cu acid care au umplut internetul și multe pagini religioase. Era previzibil ca odată cu răspândirea acestei pandemii mortale să existe oameni care, probabil căutând vizibilitate, să pretindă că au prevăzut totul. Prin urmare, următorul pas este în mod logic, conectarea situației actuale la o „ viziune profetică ” mai largă: adică sfârșitul lumii.

Cel mai recent dintr-un lung șir de profeți  autoproclamați este londonezul Nicolas Aujula . Tânărul susține că a avut o viziune asupra acestei pandemii pentru prima dată în 2018. Câteva luni mai târziu ar fi avut și el un vis legat de viziune și abia la sfârșitul lui 2019, când Coronavirus a început să-și facă apariția în China i-a fost totul clar. Expunând teoria sa publicației „ Daily Mail ”, el spune, de fapt, „Când se întâmplă să ai aceste viziuni, este ca și cum ai avea un gând, o imagine pe care o privești o clipă și apoi dispare”.

 Coronavirusul rezistă ore întregi în aer, zile pe suprafețe

 

Ce credibilitate ar putea avea o persoană care spune în plină pandemie de coronavirus că a prezis această catastrofă înainte?  Evident, niciuna . Poate că din acest motiv, bunul Nicolas mai adaugă câteva detalii: această epidemie s-ar putea combina cu alți factori, cum ar fi schimbările climatice care vor contribui la dispariția umanității . În această privință, presupusul clavăzător spune: „Am adesea viziuni despre sfârșitul lumii, dar cred că va mai dura foarte mult timp . O văd ca o deteriorare lentă a pământului, unde viața devine insuportabilă în principal din cauza modului în care am exploatat pământul și am abuzat de natură ”.

În viziunea ecologiștist-fatalistă a profetului ”catastrofei” : „Sfârșitul va veni când se vor încheia culturile și va exista o lipsă de alimente și o malnutriție răspândită. Condițiile meteorologice extreme vor afecta viețile și locuințele. Acest lucru va însemna că grupuri de oameni vor încerca să se mute în părți ale pământului unde viața este suportabilă, dar nu ideală “. Încet, potrivit „viziunilor” sale, numărul populației se va micșora, până la dispariție.

Covid-19 și regula de 6 secunde pentru a evita contagiunea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.