Un preot salvează câinii vagabonzi și îi duce la slujbă pentru a le găsi familii adoptive

Numele său este Juan Pablo și este un preot brazilian cu o inimă de aur: pe lângă faptul că își îndeplinește sarcina   de pastor la biserica catolică din Santana, acest preot salvează câini de pe stradă .

Până acum el a dus zeci de câini în acasa sa, pe care i-a îngrijit și le-a dat de mâncare . Apoi, când este timpul să facă slujba , îi duce la biserică cu el să caute voluntari dispuși să-i adopte sau să ajungă mai departe și să se răspândească pur și simplu cuvântul, astfel încât acești câini să-și găsească în curând o familie iubitoare.

Japonia, apa radioactivă din Fukushima va fi vărsată în Pacific

 

 

Este un exemplu bun și o modalitate excelentă de a încuraja adopțiile arătând că prin  mici gesturile  fac cu adevărat diferența.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.