Un preot anunță că poate vindeca coronavirusul și îi primește pe bolnavi acasă: se infectează și moare

Preotul  pus mâinile pe zeci de pacienți cu coronavirus care credeau că îi va putea vindeca, dar a murit de boală . Frankline Ndifor, 39 de ani, candidat în statul Africii Centrale la alegerile prezidențiale din Camerun  în 2018, a declarat public la începutul pandemiei că este  capabil să vindece coronavirusul.

În săptămânile precedente, bolnavii se adunaseră la Kingship International Ministries Church, fondată de Ndifor, unde el pusese mâinile pe ei și se ruga pentru videcarea lor, potrivit Voice of America News. Mulți dintre adepții săi îl numeau profet și au crezut că are puteri speciale vindecătoare.

Învinge Covid-ul dar se îmbolnăvește de Kawasaki: o fetiță de 5 ani se luptă între viață și moarte

Evident, nu a fost așa și preotul de 39 de ani s-a îmbolnăvit. Boala a evoluat rapid  provocându-i dificultăți de respirație severe după care a murit, relatează  Daily Mail. După moartea sa, credincioșii săi nu au lăsat autoritățile să-l înmormânteze , procedură care ar fi împiedicat procesul de înviere a sufletului său. Autoritățile medicale însă sunt îngrijorate de posibilitatea ca acesta să fi infectat și alte persoane.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.