Un preot acuzat de pedofilie a fost ucis în Franța cu un crucifix în gât

Trupul preotului, bătut și ucis în Agnetz, Franța, a fost găsit cu gâtul străpuns de un crucifix.

Oroare în Agnetz, în nordul Parisului. Un preot , expulzat din Biserică în urma acuzațiilor de pedofilie , a fost ucis în Franța străpuns cu un crucifix . Victima este Roger Matassoli, un fost pastor suspectat de hărțuirea unor minori de altar. Poliția a oprit presupusul criminal.

Starețul Matassoli a slujit în clerul francez timp de 42 de ani înainte de a fi înlăturat în 2009, sub acuzația de pedofilie. El a slujit în special, în biserica Assomption de Notre Dame di Frossy . Primele examene efectuate pe corpul preotului au relevat că preotul a fost ucis cu un crucifix și că, înainte de a muri a fost bătut violent.

Papa Francisc, demisia. Se pregătește înlocuirea lui: cine este

Aflăm de la mass-media franceză, care la rândul lor se referă la procurorul Florent Boura, că presupusul vinovat ar fi fost identificat și oprit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.