Un pompier a violat o copila de 8 ani: ” Am crezut ca este gura unei femei ”

Un pompier a violat o copila de 8 ani: ” Am crezut ca este gura unei femei ”

Michael William Palmatier, în vârstă de 48 de ani, a fost arestat miercuri în timp ce se afla la stația de pompieri unde lucra în Phoenix. Omul s-a justificat spunând că era extrem de băut  c când a avut loc incidentul, la domiciliul mătușii presupusei victime, din Arizona.

 

Bărbatul  a fost arestat pentru efectuarea unui act sexual oral asupra unei copile de opt ani în timp ce dormea în camera sa,  au spus autoritățile. Michael William Palmatier, în vârstă de 48 de ani, a declarat poliției că a fost “extrem de beat” când a crezut că organele genitale ale fetiței era  gura unei femei adulte. El a fost arestat pentru suspiciunea de comportament sexual cu minor și exhibiționism, potrivit ziarului Republicii Arizona.

 

Palmatier se presupune că a comis crima la petrecerea de 50 de ani a mătușii victimei în casa sa din Queen Creek din Arizona. Autoritățile au declarat că mătușa ei le-a spus anchetatorilor că s-a dus în dormitorul nepoatei și a văzut-o ieșind din baie plângând. Copilul i-a spus mătușii că “un bărbat și-a scos pantalonii și lenjeria de corp și a lins-o”, potrivit datelor poliției. Copila a explicat anchetatorilor că ea și frații ei mai mici se uitau la televizor în dormitorul ei în timpul petrecerii. La un moment dat, ea a adormit și s-a se trezi mai târziu, cu un bărbat care o lingea.

 

“Mi-am dat seama că nu este bine ce face și am încercat să scap de el”, a povestit micuța. În timp ce  ieșea din cameră, bărbatul ar fi apucat-o de braț, dar ar reușit să se închidă în baie. În acel moment, bărbatul “m-a rugat să-l iert”. Copilul a fost de acord să-l ierte,   numai dacă i-ar fi dat pantalonii scurți,  ceea ce nu a făcut-o, potrivit poliției.

Palmatier a recunoscut imediat acuzațiile.

 

Unul dintre colegii săi a spus poliției că pompierul are probleme cu drogurile și cu alcoolul.   “Da, am o parte bolnavă în mine, este o parte bolnavă sexual, dar nu așa. Nu aș putea să ating niciodată un copil” a spus cu lacrimi în ochi Palmatier colegului său.

 

Te-ar putea interesa și A incendiat si ucis barbatul care i-a violat fiica de 13 ani. Mama condamnata iese dupa 4 ani de inchisoare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.