Un polițist și-a închis în garaj fără apă și mâncare fiul autistic de 8 ani: mort de frig

Băiatul autistic în vârstă de opt ani,  a fost ucis de tatăl lui după ce a fost lăsat în garaj fără apă și mâncare. Copilul a murit de hipotermie

Michael Valva, în vârstă de 40 de ani, și Angela Pollina, 42 de ani, au fost acuzați de crimă de gradul doi vineri, pentru moartea lui Thomas Valva, în vârstă de opt ani, pe 17 ianuarie. Fosta soție al bărbatului și mama biologică a micului Thomas îl acuzase  anterior pe bărbat că ar fi abuzat de cei trei copii prin înfometare și bătăi.

Citește și Abuzați, mutilați și uciși: copii victimele ale conflictului sirian

Pe 17 ianuarie, bărbatul avea întălnire cu actuala lui iubită și nu avea cu cine să-l lase pe Thomas, scrie Daily Mail. Având în vedere că era și autistic și avea nevoie de îngrijiri speciale l-a închis în garaj.  A doua zi dimineaţă, când s-a dus să-l scoată din garaj, copilul era mor. Pentru a acoperi crima, bărbatul și-a băgat fiul în cada apă caldă, în cadă, pentru a-i creşte temperatura corpului. Văzând că nu își revine, a pus corpul copilul în fața casei și a explicat colegilor și medicilor că a murit în timp ce se îndrepta spre școală.

O anchetă a scos la iveală adevărul și atât tatăl cât și iubita lui  au fost arestaţi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.