Un polițist găsește un cățeluș legat cu bandă adezivă și aruncat într-un șanț

Sărăcuțul cățeluș  a fost legat de bandă adezivă pe bot și lăbuțe și abandonat în voia destinului  într-o noapte rece de iarnă. Din fericire, destinul a făcut ca să fie  slavat la timp de agent.

 

Un agent de poliție din Jefferson Country (SUA) a făcut o descoperire teribilă. În timp ce conducea pe un drum de țară, polițistul găsi un câine abandonat într-un șanț.

 

Cățelușul tremura de frică, foame și frig. Avea labele și botul legat cu bandă de izolat și nu se mai putea mișca. Parcă aștepta să moare. Dar nu a fost așa.

Dar acum nu mai e singur!

Câinele, Jimmy, a fost dus la clinica veterinară Ivan Animal Hospital. În ciuda momentelor de groază prin acre a trecut , Jimmy nu și-a pierdut niciodată dragostea pentru viață. În astfel de cazuri este dificil de a găsi  vinovatul, dar nu de data aceasta.

 

 

“Polițistul a fost atent să păstreze banda adezivă și să o ducă la laborator pentru a detecta amprentele digitale”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției pentru FOX 2 News.

Vinovatul a fost găsit și arestat pentru violență asupra animalelor. În momentul în care omul este în închisoare și investigațiile sunt în curs de desfășurare.

 

Din păcate, violența împotriva animalelor  este încă un flagel major al societății noastre. Dar dacă  ținem ochii larg deschiși, putem să salvăm vieți și să facem dreptate acestor suflete.

Te-ar putea interesa și Foto șoc! La numai 4 luni a fost lăsat să moară în cele mai oribile condiții și plin de viermi. Părinți condamnați la închisoare pe viață

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.