Un polițist din Houston a trimis un mesaj președintelui: „Trump, nu ești la Hollywood: taci!”,

Un polițist din Houston a trimis un mesaj președintelui: „Permiteți-mi să spun un lucru președintelui Statelor Unite, în numele șefilor de poliție din această țară: vă rog, dacă nu aveți nimic constructiv de spus, țineți-vă gura.” Acestea au fost cuvintele șefului poliției din Houston, Art Acevedo, la CNN care a răspuns  la întrebările privind cuvintele pe care Donald Trump le-ar fi adresat guvernatorilor: „„Trebuie să-i dominați sau o să arătați ca o grămadă de cretini”.

Floyd, Trump către guvernatori: „Sunteți slabi, arestați oamenii”

„Pune în pericol bărbații și femeile. Aici nu este vorba de a domina, ci de a câștiga inimi și creiere”, spune Acevedo, referindu-se la protestele care au inflamat orașele americane zile de la moartea lui George Floyd. “Nu dorim ca oamenii să confunde bunătatea cu slăbiciunea. Indiferent dacă cineva este votat sau nu, este vorba despre președinte și este timpul să aibă  un comportament prezidențial. Nu trebuie să acționați ca The Uprentice, aici nu este Hollywood. Este viața reală ”, adaugă el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.