Un politician indian a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a violat o adolescentă

Un fost politician indian a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a fost găsit vinovat pe viol împotriva unei adolescente, a declarat vineri avocatul său. Kuldeep Singh Sengar, care a reprezentat partidul Bharatiya Janata de guvernare (BJP) în statul de nord Uttar Pradesh , a fost condamnat la începutul acestei săptămâni în temeiul Legii privind protecția copiilor împotriva infracțiunilor sexuale.

Cazul a luat amploare la nivel național anul trecut, când reclamanta, care era adolescentă în 2017 când a fost violată, a încercat să se sinucidă acuzând poliția de inacțiune. Sengar a fost ulterior expulzat din partid și s-a pledat nevinovat. De asemenea, instanța din Delhi l-a amendat cu 2,5 milioane de rupii (31.450 EUR), a declarat avocatul lui Sengar, Tanveer Ahmad Mir .

Citește și O mămică îndurerată a aflat că fiica ei de zece ani fusese schimbată la naștere abia după ce fetița a fost ucisă

El este cel mai înalt politician indian care a obținut o pedeapsă cu de închisoare pe viață: „Și-a primit pedeapsa. Sunt foarte fericită … Astăzi s-a făcut dreptate “, a spus sora victimei potrivit India Today.

Este de așteptat să facă apel împotriva deciziei la Înalta Curte din Delhi, a spus avocatul său, potrivit Reuters.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.