Un politician a fost filmat în timp ce încerca să abuzeze de o fetiță de 8 ani într-un lift: ”Este ceva normal” VIDEO

Un politician a fost filmat într-un lift în timp ce încerca să abuzeze de o fetiță de 8 ani. În fața judecătorului el s-a justifica spunând: ” În Vietman este ceva normal” Imaginile înregistrate  de o telecameră de securitate au zguduit Vietnamul: un politician care abuzează de o fetiță neajutorată. 

 

Nguyễn Hữu Linh, în vârstă de 61 de ani, fost vicepreședinte al Procuraturii Populare, se află în liftul unui bloc din oraș. Din păcate, cu el, în același lift se afla și o fetiță de 8 ani. Pedofilul, care nu știa de existența unui telecamere s-a apropiat de copilă și cu o ”naturalețe dezolantă, a început să pună mâna pe ea și să încerce să o sărute. Copila îngrozită încearcă în zadar să-l evite. După câteva secunde ușile liftului se deschid și fetița fuge lăsând monstrul în cabina liftului.

„Lasă-l să moară”, văd un copil blocat într-o mașină sub soare și pleacă fără să-l ajute VIDEO

Pentru a-l identifica pe pedofil  în ajutorul tinerei au sărit o asociație numită Mạng xã hội care de mult timp s-a angajat să apere cetățenii de abuzurile guvernamentale și alte grupări  care au prezentat plângerile autorităților conform articolului 146 C din Codul penal care interzice relațiile sexuale cu minorii.

 

  Dar fiind oficial guvernamental, el a fost amendat cu miseria de 200.000 dong (7,75 €). “Este normal în Vietnam” s-a justificat pedofilul în timpul procesului.  Cazul a aruncat o lumină asupra fenomenului șocant a abuzurilor împotriva minorilor în Vietnam. Se estimează că aproximativ 2.000 de copii sunt victime ale violenței în fiecare an. În 2018 agențiile guvernamentale au descoperit 1500 de cazuri, dintre care 43 au dus la moartea copiilor în urma abuzurilor suferite.

Inuman! Au colorat un câine cu vopsea verde, imaginile șocante care fac înconjurul lumii

Cel mai tragic aspect este acela că autoritățile duc în fața judecătorilor doar un sfert din acești criminali.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.