Un plan diabolic: O femeie de succes și-a ucis copiii pentru că nu avea cu ce să-i întrețină

Un plan diabolic..

O antreprenoare de succes și-a ucis cei doi copii, strangulându-i după ce le-a cumpărat două batoane de ciocolată. Ulterior, Elena Karimova, de 27 de ani, a incendiat trupurile copiiilor de 2 și 4 ani.

 

Femeia, originară din Rusia, a fost surprinsă cumpărând ciocolată și combustibil dintr-o benzinărie din Nizhny Novgorod. Cei doi copii, fiica de 4 ani și băiatul de doi ani se aflau, în tot acest timp pe bancheta din spate a mașinii pe care femeia a închiriat-o, scrie Mirror.co.uk.

 

Autoritățile susțin că mama le-a îngropat trupurile carbonizate într-o pădure din apropiere. Femeia avea o afacere de succes, pe Instagram, unde era urmărită de peste 27.000 de pasionați de produse de cosmetic.

 

În urma tragediei, Elena a fost condamnată la închisoare.

Te-ar putea interesa și  https://www.mondonews24.it/descoperirea-terifianta-sase-copii-rapiti-si-gasiti-mutilati-dupa-zile-de-cautari/

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.