Un piton lung de 14 metri s-a prăbușit prin tavanul unui salon de înfrumusețare: era acolo de 10 ani !

Un piton birman gigant era ascuns în tavanul de deasupra unei spa reușind să mănânce atât de mulți șobolani încât s-a prăbușit  prin tavan din cauza greutății sale.

Se crede că a supraviețuit vânând șobolani în interiorul unui hotel alăturat. Pitonul avea  o greutate de 20 de kilograme în momentul în care a fost găsit. Autoritățile din districtul Chancheng din Foshan, China, au fost chemate la spa de proprietarul său în stare de șoc după ce membrii personalului au găsit pitonul ascuns sub un scaun și tavanul spart, pe 12 noiembrie.

Uite-l pe Bombel, cel mai mic cal masculin din lume ! / FOTO

Proprietarul salonului a declarat agenților că mai acum vreo 10 ani el a văzut un șarpe care se strecuse prin ventilatorul din tavan și chiar dacă a încercat să-l prindă, nu l-a mai găsit. Se pare că timp de 10 ani , șarpele care între timp a devenit un piton de 14 metri și 20 de kilogarame a trăit în tavanul salonului. A fost nevoie de 7 bărbați să poată captura pitonul care a fost dus experților din Zoo Park Zhongshan, și care îl vor elibera în sălbăticie în săptămânile următoare, scrie Daily Star

Expertul de la Zoo Park Zhongshan a declarat presei locale: „Este probabil să se găsească și ouă în tavan.”

Deci , se pare că aventura proprietarului salonului de înfrumusețare nu se termină aici….

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.