Un pisoi „îndrăgostit ” găsește un balon pe stradă și îl duce partenerei sale (video)

Pisicile sunt animale cu adevărat uimitoare, întotdeauna capabile să ne uimească iar pe web se pot găsi multe povești care  pot dovedi acest lucru. Un videoclip care a fost publicat recent pe
platforma TikTok, protagonistul este un dulce pisoi „îndrăgostit ” .

Imaginile care au fost distribuite pe rețelele de socializare au fost înregistrate din interiorul unei mașini parcate pe o stradă. Un pisoi  frumos alb cu negru  care se străduiește să recupereze   un balon albastru  în formă de  inimă, care a fost , probabil , pierdut de cineva și care era acum aproape dezumflat.

Citește și O femeie în vârstă a distrus un milion de euro pentru a nu lăsa moștenire familiei sale

Odată ce a apucat firul balonului fără prea multă dificultate, felina începe să traverseze drumul și, spre surprinderea tuturor, de cealaltă parte  pe trotuar îl aștepta o frumoasă pisică albă. Când micul romantic ajunge în fața pisicii  se așează în fața ei pentru a-i oferi prețiosul  cadou .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.