Un pisoi dispare de acasă timp de trei zile și se întoarce cu o „datorie de plătit”

Dacă credeți că pisicile sunt inteligente și nu pot crea niciodată probleme, acest pisoi vă va schimba părerea. Potrivit unui ziar local, o pisică a dispărut de acasă timp de trei zile , trezind îngrijorarea stăpânului său, îngrozit că i s-a întâmplat ceva iubitei sale feline.

La un moment dat, proprietarul a observat pisicul lângă casă.Fericit că animalul său s-a întors, s-a apropiat pentru a verifica dacă felina era bine și dacă nu a fost rănită.  Dar tocmai atunci a observat un detaliu: un accesoriu pe care pisoiul nu-l avusese niciodată până în acel moment.

Citește și Cazul misterios al mumiei care pare să aibă adidași

Această poveste hilară s-a fi întâmplat acum câteva zile, în Thailanda . Proprietarul, la vederea felinei sale nu a putut să nu fie fericit, dar, uitându-se mai bine a observat că pisica avea o nouă zgardă în jurul gâtului de care era atașat un carton cu un mesaj : „ Pisica ta se tot uita la macroul din magazinul meu, așa că i-am dat trei”.

Autorul mesajului și proprietarul magazinului s-a identificat ca „ mătușa May # 2”. Pe lângă numele și adresa ei, femeia și-a scris și numărul de telefon , parțial ascuns de imaginea unui iepure. Se presupune că mătușa evazivă May nu a scris mesajul pentru a primi efectiv compensația, ci pentru a anunța proprietarul pisoiului că cineva a avut grijă de el în timp ce era singur.

https://www.facebook.com/changpuaksiam/posts/1042473422845635

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.