Un pisic își vede într-un video stăpânul decedat. Reacția lui vă va emoționa până la lacrime

Unii oameni cred că animalele nu au sentimente. Dar cine are norocul să trăiască cu un animal acasă știe că nu este așa.

Fiecare animal în felul său devine atașat de prietenul său uman și, atunci când acesta nu mai este în viață, ei sțiu să își arată durerea.

 

De multe ori am văzut pe web videoclipuri emoționante, cum ar fi  un care câinele se ghemuiește pe mormântul stăpânului pierdut. Scene și filmate  care au implicat întotdeauna câini și nu pisici. Dar videoclipul care a devenit viral în acest moment pe Web și care a fost deja vizionat de peste 30 de milioane de persoane. Nimeni nu a reușit să rămână impasiv la  reacția acestei pisici, după ce a văzut într-un video pe telefon prietenul lui uman, care a murit de recent.

 

Filmul este într-adevăr emoționant iar persoanele sensibile nu se vor putea abțină să nu plângă.  Pisica se uită inițial la telefon, ascultă vocea și apoi se apleacă pe telefon ca și cum ar fi să-și îmbrățișeze stăpânul care nu mai este.

Te-ar putea interesa și Când te grăbești sau ai uitat oriunde poți să o faci !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.