Un pește gigant asemănător unei anghile s-ar putea dovedi a fi un semn de avertizare al unui cutremur iminent

Peștele, care pare a aparține familiei Regalecidi (pești mari pelagici cu un corp foarte alungit, ed.), a fost găsit duminică de inginerul de acvacultură Fernando Cavalin și de prietenul său David de Zabedrosky în golful Pichilingue, situat în statul mexican din Baja California.

Cavalin a declarat presei locale că peștele „a murit și  era într-o stare inițială de descompunere” în momentul descoperirii.

Peștii de ape adânci au devenit o legendă populară, deoarece sunt considerați un „avertisment” împotriva catastrofelor, după cum a raportat Daily Star Online.

Extrem de rar, dar posibil! Un copil s-a născut ținând în mână spirala intrauterină a mamei ( foto)

La 11 iunie a acestui an, un alt pește uriaș  din familia Regalecidi, a fost găsit în largul coastei Quintana Roo. La nici măcar două săptămâni mai târziu (la 23 iunie ) un cutremur a lovit statul mexican Oaxaca.

Din acest motiv, teoreticienii conspirației împărtășesc un videoclip pe web, convinși că ceva teribil se va întâmpla în curând, în ciuda faptului că majoritatea experților încearcă să reitească că nu există nicio corelație între acești pești și catastrofele naturale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.