Un pensionar și-a ucis soția pentru că nu mai putea face față demenței sale

Un pensionar de 84 ani și-a ucis soția cu un baston de fier pentru că nu mai putea face face bolii de demență. Când femeia a fost diagnosticată cu demență, soțul nu a fost deloc de acord să o ducă la un azil, promițăndu-i că va avea grijă de ea. Dar pe măsură ce boala avansa, bărbatul nu a mai putut face față și a ucis-o. Mai întâi a lovit-o  cu o bucată de fier iar apoi a sufocat-o cu perină. Din cauza bolii de demență, biata femeie nu-și mai recunoștea soțul, nu mai mergea era practic imobilă.

Cei doi soți erau căsătoriți de 58 de ani și locuiau în Manchester.

Citește și Previziuni sumbre: autoritățile australiene avertizează că vor mai fi alte două luni de IAD

După crimă, Frank a sunat la poliție spunând: ”Mi-am ucis soția”. Agenții au rămas șocați de calmitatea pe care a demostrat-o pensionarul, ba mai mult decât atât el le-a spus să stingă sirenele pentru că vecinii dau o petrecere de ziua de naștere al fetiței lor și nu vrea să le strice distracția.

Potrivit Metro, Frank a pledat vinovat pentru uciderea soției sale Patricia, spunând că a făcut-o pentru ea, pentru a pleca  într-o lume mai bună. Judecătorii, în timpul audierii au ajuns la concluzia că pensionarul suferea de o tulburare cauzată stresului pe care l-a acumulat în anii în care și-a îngrijit soția referind că devotamentul față de ea era total și necondiționat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.