Un pensionar si-a ucis sotia, a imbracat-o in rochie de mireasa si s-a sinucis

Un pensionar si-a ucis sotia dupa care a imbracat-o in rochie de mireasa si s-a sinucis

În urma acestei tragedii, o fetiță de 10ani a rămas orfană.

Un pensionar din orașul Altaj din Rusia central-estică și-a ucis tânăra soție, a îmbrăcat-o într-o rochie de mireasă și s-a sinucis. Anchetatorii au deschis un dosar omor.

 

Tânăra soție de 30 de ani din orașul Rubtsovsk, a murit în urma multiplelor înjunghieri cauzate de soțul ei de 70 de ani după care a  îmbrăcat-o într-o rochie de mireasă și apoi s-a sinucis. După crimă, omul a chemat un vecin și i-a povestit ce s-a întâmplat.Vecinul  a cerut de urgență intervenția poliției.

Atacul din Christchurch: criminalul publică o scrisoare de 6 pagini

Între timp pensionarul s-a înjunghiat de mai multe ori.

 

Poliți l-a găsit pe bărbat în stare gravă fiind transportat de urgență la spital unde după câteva ore a murit . Fetița de 10 ani al cuplului va fi încredințată bunicii.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.