Un pensionar pervertit a fost prins în timp ce abuza de o vacă: amendat de poliție cu 10 euro

Bărbatul pervertit în vârstă de 68 de ani, a fost găsit complet dezbrăcat și a fost văzut în timp ce  trăgea vaca numită Non în vârstă de doi ani în tufișuri. Proprietarul vacii auzise deja povești dar nu-i venea să creadă, asta până când nu a văzut scena cu cu ochii lui.  Pensionarul a fost găsit fără haine pe lui, iar pe piacioare avea urme de spermă.

Proprietarul a cerut imediat ajutorul câtorva trecători să imobilizeze bărbatul până la sosirea poliției.  Întrebat de poliție, bărbatul la început a negat spunând câ era la cules de ierburi dar după aceea a recunoscut .  El a spus poliției: „Vaca nu a fost rănită și i-am făcut doar din plăcere. Am prieteni care au făcut-o deja și mi-au spus că este bine, așa că am vrut să încerc. “Locotenent-colonelul Ronan Surawit, șef adjunct de poliție la secția de poliție Hat Yai, a declarat:„ A admis în cele din urmă comportamentul scandalos. ”

Prețul unei aventuri extraconjugale: o femeie a fost împușcată mortal de fostul soț în fața tribunalului

Bătrânul a recunoscut că a făcut-o de mai multe ori cu diferite animale.  Thailanda nu are nicio lege în privința acestor comportamente tot ce a putut face poliția a fost  să-i dea o amendă de 300 de Baht (8 GBP / 10 USD) și să-l trimită acasă.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.