Un pensionar a murit în închisoare: arestat pentru că a ascultat muzică la volum ridicat

În Marea Britanie, decesul unui pensionar în închisoare, arestat pentru că a ascultat muzică la volum prea mare provoacă multe discuții .

Pensionarul Ian Trainer în vârstă de 83 de ani, a murit în închisoare , în timp ce execută o pedeapsă pentru că a ascultat muzică la volum prea ridicat . Bărbatul din Aintree, Merseyside, a primit o comandă de restricție în 2019 pentru că a ascultat „radioul la un nivel de conversație mai puternic decât normal peste 65 decibeli, între orele 9:00 și 22:00”.

Administrația penitenciarului a făcut cunoscut faptul că: – „ Deținutul HMP Liverpool Ian Trainer a murit în spital pe 23 noiembrie”. În orice caz, va fi deschisă o anchetă pentru a înțelege cauzele decesului.

Citește și Sătui de selfie-uri și de batjocură, satul ”Fucking” își schimbă numele în ”Fugging”

Indignare din partea concetățenilor după vestea morții sale: – „ Acest om sărac ar fi trebuit tratat pentru probleme cu urechile sau sănătatea mintală. Cu siguranță ar fi trebuit ajutat, nu închis ”.

Totul a început după ce a fost raportat de un vecin, care, obosit de poluarea fonică provocată de Trainer, ceruse intervenția poliției, în urma căreia pensionarul se justificase „ Îmi place să ascult muzică la volumul care-l vreau eu “, precum și explicarea faptului că avea probleme cu auzul și că nu putea purta căști, deoarece îl deranjau.  Judecătorul l-a condamnat  la 24 de săptămâni de închisoare, care în vară au fost ulterior prelungite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://metro.co.uk/2020/11/29/pensioner-jailed-for-playing-classic-fm-too-loudly-dies-in-prison
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.