Un pensionar a intrat cu masina intr-un centru comercial din Hambrug: cel putin noua raniti

Un pensionar a intrat cu masina intr-un centru comercial din Hambrug: cel putin noua raniti

La volanul mașinii, un pensionar în vârstă de 78 de ani care a pierdut controlul intrând prin geamuri și oprindu-se pe scara rulantă. Centrul comercial a fost evacuat imediat.

 

Cel puțin 9 persoane au fost rănite în Hamburg, Germania, unde un SUV condus de un pensionar în vârstă de 78 de ani a spart ferestrele unui centru comercial, oprindu-se pe scara rulantă din magazinul care a fost imediat evacuat. Răniții sunt șoferul autovehiculului, vânzătorii și clienții Galeriei Kaufhof: se pare că bătrânul, ieșind din parcare,  a pierdut controlul asupra mașinii apăsând pedala de accelerație în loc de cea de frână.

 

Mașina a rămas suspendată – Deoarece mașina a rămas cu două roți suspendate între scările rulante, pentru a preveni căderea acesteia la etajul inferior, unde se află departamentul de jucării, mașina a fost fixată cu un cablu din oțel.

 

După ce a intrat prin ușile de sticlă ale centrului comercial, șoferul a intrat pe coridoare la coridoarele interioare și a condus aproximativ 30 de metri înainte de a se opri chiar pe scările rulante , unde a rămas suspendat.

Te-ar putea interesa și Grav accident soldat cu morti si raniti in Serbia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.