Un pensionar a fost ucis de o turmă de vaci: atacat în timp ce mergea cu câinele

Un pensionar a murit după ce a fost atacat de o turmă de vaci . Acesta este al doilea caz în câteva zile în nordul Angliei. Malcolm Flynn mergea de-a lungul Pennine Way lângă castelul Thirlwall și Gisland din Northumberland, când a întâlnit vacile care l-au atacat și l-au ucis pe loc.

Citește și Un bebeluș de numai 12 zile a fost devorat de câinele familiei: părinți arestați pentru neglijență și crimă

Potrivit rapoartelor The Independent, bărbatul, un profesor pensionar, se plimba cu câinele când turma l-a atacat. Anchetatorii au explicat că Flynn se plimba cu o altă persoană care a încercat să-l ajute dar a reușit. Acum agenții încearcă să reconstruiască dinamica accidentului și să înțeleagă ce ar fi putut provoca atacul vacilor, așa că au cerut altor excursioniști care l-au ajutat pe pensionar să spună ce au văzut în ziua respectivă.

Aproximativ 98 de persoane au fost ucise de vaci în Marea Britanie în ultimii 20 de ani, potrivit executivului de sănătate și siguranță al guvernului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.