Un pedofil va fi castrat chimic după ce a violat o fetiță de 12 ani într-o baie a școlii unde învăța

Pedofilul, care a fost numit doar Valiev în ședințele de judecată, s-a plimbat pe coridoarele școlii nestingherit timp de o oră înainte de a-și ataca victima. S-a întâmplat într-o școală din Kazakhstan Criminalul a fost condamnat la  25 de ani de închisoare și la castrare chimică.

Bolnavul  în vârstă de 38 de ani, „a rătăcit prin curtea școlii pentru a-și căuta o victimă după care a intrat în instituție neobservat de agenții de pază ”, au precizat rapoartele poliției, potrivit Mirror. El a atacat o fetiță de 12 ani și a târât-o în baie unde a violat-o. Pedofilul a fost prins de poliție după două ore de la atac. Victima a confirmat că el a fost bărbatul care a agresat-o.

Citește și A incendiat și ucis bărbatul care i-a violat fiica de 13 ani: mama condamnată la 5 ani și 6 luni de închisoare

Tribunalul  a decis că Valiev va fi tratat  pentru alcoolism, dependență de droguri și va suferi o castrare chimică în închisoare .  Între timp anchetatorii ivestighează punând accent pe modul în care agenții de pază a instituției au supravegheat școala. Directorul instituție, după acest eveniment tragic, a demisionat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.