Un pedofil s-a sinucis în închisore: a abuzat de un bebeluș de 6 luni

Jared Perry a fost considerat unul dintre cei mai periculoși pedofili și cu risc ridicat din toată țara Galilor.

Jared Perry , 32 de ani, s-a sinucis în închisoarea Parc, Bridgend, Țara Galilor. Perry era considerat unul dintre pedofilii cu cel mai mare risc din țară. El a fost găsit în celula sa și transposrtat de urgență la spital unde a murit după câteva ore.  Decesul a survenit duminică 3 noiembrie 2019, după cum a informat presa locală.

Doi profesori au violat o elevă nevăzătoare în vârstă de 15 ani: calvarul minorei a durat luni de zile

Bărbatul a fost condamnat îla închisoare pentru a executa o pedeapsă de 17 ani după ce a fost acuzat că a abuzat de mia mulți copii , unii dintre ei foarte mici, în vârstă de aproximativ șase luni. Condamnat în ianuarie 2019 pentru infracțiunile comise, în timpul procesului, judecătorul care a emis sentința l-a considerat ” un pericol enorm pentru societate”.

Printre victimele sale se numără băieți și fete cu vârsta mai mică de șase luni. S-a prezentat singur la poliția Aberystwyth. după ce a cerut să vorbească cu un ofițer, mărturisind ce a făcut și subliniind că a este dependent de pornografie ani de zile după ce a trăit într-un mediu familial foarte strict.

De asemenea, tânărul de 32 de ani a mărturisit abuzul și dependența de droguri. Perry a fost descris ca un individ care „controlează și manipulează” . Poliția nu a dezvăluit detalii suplimentare despre moartea sa. Aceste detalii vor fi dezvăluite abia după încheierea anchetei cazului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.