Un pedofil dă întâlnire unei fetițe de 11 ani, dar se prezintă tatăl ei: lecția pe care o primește este exemplară

Pedofilia un pericol care circulă  pe web. Prin intermediul noilor tehnologii și smartphone-uri, devine din ce în ce mai dificil pentru părinți să-și protejeze copiii . De fapt, auzim din ce în ce mai des de copii ademeniți de pedofili.

Suntem în Argentina, în Buenos Aires. Un bărbat în vârstă de 29 de ani a” vânat ” o fată, o fetiță de 11 ani  și a început să le scrie pe  Whatsapp, până când ia dat întâlnire în oraș, dar nu înainte să o facă să promită că nu va dezvălui părinților ”secretul lor” Dar cu toate acestea, fata  i-a spus tatălui ce se  întâmpla.

Conversațiile de pe Whatsapp au continuat și maniacul a trimis fotografii obscene cerându-i același lucru și minorei.   Dupămce pedofilul s-a înțeles cu fata unde și când să se întâlnească în acea zi s-a prezentat tatăl fetei, Walter Rodriguez.

Citește și  Accident rutier pe aeroportul din Londra în seara de Anul Nou: 3 însoțitori de zbor au murit

Walter a ajuns la întâlnire, și l-a recunoscut pe molestator din fotografiile pe care le-a trimis fiicei sale și nu a mai așteptat. A început să-i descarce pumni și picioare până când l-a umplut de sânge și numai după aceea cu mâinile murdare de sângele pedofilului a chemat intervenția poliției.

Acum cei doi bărbați vor trebui să răspundă în fața legii: Walter pentru răni, celălalt pentru intimidare cibernetică și pedofilie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.