Un pedofil a plătit 2.700 de euro unei femei să o privească în timp ce avea raporturi cu o fetiță de 13 ani

O femeie engleză de 33 de ani a primit mii de lire sterline pentru a întreține raporturi sexuale cu o fetiță de de 13 ani, în timp ce pedofilul pervertit privea online.  Se presupune că Christine Callaghan a abuzat de fetiță prin Skype timp de 3 ani  pentru a-i face pe plac lui Dean Petley, din Leamington Spa, Warwickshire. Bărbatul i-ar plăti o sumă de 2.285 de lire sterline (aproximativ 2,700 de euro). Callaghan, din Bexhill, East Sussex, a fost condamnat la șase ani. Un hard disk criptat a fost găsit la domiciliul lui Petley care conținea un videoclip cu Callaghan abuzând de fată – iar în mai multe fotografii făcute în 10 ”întâlniri virtuale”, din 2016 până în 2018, femeia ar fi întreținut raporturi complete cu bărbații în fața victimei.

Citește și Un bărbat care a încercat să violeze o fetița de 4 ani, a fost bătut și obligat să meargă gol pe străzi până la secția de poliție

În fața Curții Isleworth, Callaghan a recunoscut că a distribuit videoclipuri porno cu copii și că a incitat o fată sub vârsta de 13 ani să întrețină raporturi sexuale.

Autoritățile i-au descoperit pe Callaghan și Petley după ce un alt ”bolnav mintal”,  Jodie Little în vârstă de 30 de ani, a fost condamnat la 12 ani și patru luni în luna august al acestui an pentru abuzuri sexuale împotriva minorilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.