Un pedofil a fost umilit și bătut în închisoare de alți deținuți

Un pedofil în vârstă de 21 de ani, acuzat de viol și în prezent închis în închisoarea din Pentonville, a fost bătut și umilit de ceilalți deținuți. Acum Ministerul Justiției britanic evaluează ce s-a întâmplat

Ceea ce auzim despre mediul din închisori este adevărat: nici alți prizonieri nu îi tolerează pe cei care abuzează de copii și se întâmplă adesea că atunci când un pedofil este arestat, judecătorii sunt nevoiți să dispună reținerea în izolare pentru a salva pe acuzat de ceilalți prizonieri. Același lucru este valabil și pentru infracțiunile de viol sau violența împotriva femeilor .

Citește și Mămică de 17 ani ucisă în somn de fostul iubit: cadavrul tinerei se afla lângă bebelușul ei de 3 luni

Cu toate acestea, un băiat de 21 de ani, care este în prezent închis în închisoarea de la Pentonville (Londra) , nu a reușit să scape de răzbunarea „colegilor săi ”. Tânărul este în așteptarea sentinței care ar trebui să fie emisă luna viitoare . Crima de care este acuzat este aceea de viol , comisă împreună cu alți doi bărbați împotriva unei minore, scrie Metro

Pentru violul comis, tânărul de 21 de ani a fost vizat de ceilalți prizonieri , care la prima ocazie „bună” – l-au înconjurat, l-au dezbrăcat, l-au bătut și l-au băgat cu capul într-o toaletă și au tras apa.

Ministerul Justiției britanic analizează în prezent incidentul pentru a lua deciziile disciplinare necesare în acest sens.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.