Un pedofil a abuzat de o fetiță de 14 luni. Medicii : ” Cel mai îngrozitor abuz pe care l-am văzut vreodată”

Un pedofil a supus o fetiță la cele mai îngrozitore agresiuni apoi a învinuit-o pe mama fetiței.  Alan Kusz, în vârstă de 43 de ani, a fost arestat și va rămâne în închisoare timp de 10 ani pentru atacul asupra unei bebelușe de 14 luni. Copila a avut nevoie de o intervenție chirurgicală.

Judecătorul Lord Armstrong a declarat: “Este greu să vă imaginați o victimă mai vulnerabilă.” Copila de 14 luni a fost traumatizată atât din punct de vedere fizic cât și emoțional. El a menționat că Kusz continuă să-și refuze vinovăția și în timpul procesului nu a arătat  nicio remușcare, scrie Metro.

Citește și Monștrii, nu bunici: și-au violat nepoata și au înregistrat abuzurile

Mama fetiței îl cunoștea pe Alan, cei doi au ieșit împreună o perioadă de timp, deci avea încredere în el. Într-o zi femeia i-a cerut bărbatului să aibe grijă de fetiță cât timp ea va ieși să facă cumpărăturile. Pedofilul nu a stat pe gânduri și a abuzat de copilă. Când mama a intrat în casă și a văzut fetița a chemat imediat forțele de ordine. Dusă de urgență  la spital, medicul specialist a spus că rănile pe care le-a provocat copilului au fost cele mai îngrozitoare  pe care le-a văzut vreodată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.