Un pastor și-a înjunghiat mortal soția în biserică și apoi s-a ucis: crima s-a petrecut în fața enoriașilor

Elijah Misiko un pastor al Bisericii Evangheliei lui Dumnezeu din Mombasa, s-a ridicat de pe scaunul său și s-a apropiat de soția lui, pastor principal Ann Mughoi, pe care a înjunghiat-o cu unul din cuțitele pe care le ascunsese într-un plic. Totul s-a petrecut duminica trecută în fața enoriașilor,  scrie CNN

„S-a dus spre soția lui în timp ce oamenii din biserică se rugau ca și cum ar fi vrut să-i șoptească ceva, poi a luat unul dintre cuțite și a înjunghiat-o de două ori. Crezând-o moartă s-a înjunghiat de trei ori în stomac și și-a tăiat gâtul”,a spus comandantul poliției locale, Julius Kiragu.

Bărbatul a murit pe loc, iar soția lui a murit după câteva ore, într-un spital local.

Citește și Un pensionar și-a ucis soția pentru că nu mai putea face față demenței sale

Potrivit șefului poliției locale, între cei doi soți exista o luptă îndelungată pentru preluarea controlului bisericii respective. De altfel, în 2017 pastorul a fost arestat după ce a fost acuzat de soție că plănuia să o ucidă. A fost, însă, eliberat după câteva ore, pentru că anchetatorii nu au descoperit nicio probă care să susțină acuzațiile femeii. După acel incident, cei doi soți care aveau împreună patru copii au trăit separat.

Misoko a lăsat o scrisoare de adio de 17 pagini în care spune că soția lui merita să moară deoarece ar fi schimbat dreptul de proprietate asupra bisericii, pe care el a spus că au fondat-o împreună, doar pe numele ei, a spus poliția.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.