Un pastor moare de Covid: ” Păcatul desfrânării. Cred că Dumnezeu folosește coronavirusul ca un apel de trezire”

Unii vor spune probabil că este karma – vorbind despre ce s-a întâmplat cu Irvin Baxter, un pastor american în vârstă de 75 de ani, care a murit marți de coronavirus (după ce a fost internat săptămâna trecută).

În martie anul trecut, Baxter a declarat :

„Mă gândeam la păcatul desfrânării. Există 7,5 milioane de cupluri necăsătorite care locuiesc împreună în Statele Unite. Aceasta înseamnă că 15 milioane de oameni care trăiesc împreună nu sunt căsătoriți. Și aceștia au crescut cu 138% în ultimii 10 ani. Doar 5% din noile mirese din America sunt virgine . Aceasta înseamnă că 95% au comis deja preacurvia. Nu vă lăsați păcăliți. Dumnezeu nu se batjocorește. Nici un păcătos, nici un adulter, nici un homosexual,  nici un bețiv. Niciunul dintre aceștia nu va moșteni împărăția lui Dumnezeu ”. Dacă credeți că putem să îl ignorăm pe Dumnezeu și să trăim un stil de viață păcătos, nu putem. Cred că Dumnezeu folosește coronavirusul ca un apel de trezire “.

Citește și Focar de Covid la Casa Albă: șeful personalului și alți 4 membri pozitivi

Irvin Baxter era un fan a lui Donald Trump. Și vorbind despre Trump, el declarase: „Cei care urăsc crucea îl urăsc pe Trump” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu: https://www.thewrap.com/irvin-baxter-televangelist-covid-19-dies/
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.