Un păstor încearcă să-și vândă fiul de 2 ani unui necunoscut pentru a abuza de el: arestat

A organizat o întâlnire cu un străin pentru a abuza de fiul lui de 2 ani. Un pastor protestant din Manchester a fost oprit de poliție și arestat sub acuzația de pedofilie pentru că a încercat să -și vândă fiul. Bărbatul i-ar fi vândut copilul unui străin în schimbul banilor, lăsându-l pe pedofil să facă cu micuțul ce dorea.

Un pedofil care a segregat și violat 6 fete ar putea fi eliberat după un test psihologic

Păstorul Matthew Jolley ar folosi aplicația Grindr pentru a lua legătura cu bărbatul cu care va avea o serie de chaturi care durau decâteva săptămâni. Interlocutorul său a fost un agent sub acoperire, care inițial a spus că este un pedofil, doar pentru a-l încastra . Când cei doi s-au întâlnit pentru a face presupusul schimb , polițistul și-a dezvăluit identitatea  și l-a arestat pe preot.

Jolley a fost închis  timp de trei ani și patru luni și acris în registrul infractorilor sexuali pe viață după ce s-a declarat vinovată de organizarea comiterii unei infracțiuni sexuale împotriva minorilor. minori.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.