Un pasager infectat o scuipă, vânzătoarea de bilete moare de Covid

O britanică, vânzătoare de bilete de la stația de tren a murit de Covid după ce un pasager a lovit-o și a scuipat-o afirmând că este bolnav de coronavirus, scrie BBC.

În luna martie , Belly Mujinga în vârstă de 47 de ani, era la  muncă  în stația Victoria din Londra, împreună cu o colegă  când ambele au fost atacate verbal de un bărbat. În timpul unei discuții aprinse, atacatorul în stare de ebrietate și vizibil agitat le-a scuipat pe amândouă. Câteva zile mai târziu, cele două femei s-au îmbolnăvit de coronavirus.

Usa, Fauci: ”Nu anticipăm redeschiderile, vor fi decese care pot fi evitate”

Mujinga, care avea deja mai multe probleme de sănătate  a murit pe 5 aprilie după ce a fost internată în spital. Poliția a deschis o anchetă pentru a-l găsi pe vinovat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.