Un participant la un eveniment cu Trump și Pence, pozitiv la coronavirus

Unul dintre participanții la evenimentul Conferinței de acțiune politică conservatoare a fost testat pozitiv la coronavirus . Președintele Donald Trump și vicepreședintele Mike Pence au participat și ei la evenimentul care a avut loc la sfârșitul lunii februarie în Maryland.

Citește și Tot teritoriul din nord Italiei a fost închis: Lombardia și alte 14 provincii închise prin decret

Reacția de la Casa Albă este imediată: nu există dovezi că Donald Trump și Mike Pence s-au întâlnit cu participantul la Conferința de acțiune politică conservatoare care a rezultat pozitiv pentru coronavirus, se arată într-un comunicat. Dar alarma din SUA rămâne foarte mare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.