Un paianjen in urechea unui pacient, descoperirea socanta al unui medic

Un paianjen in urechea unui pacient, descoperirea socanta al unui medic

Descoperire teribilă la Spitalul Central din Dalian din nord-estul Chinei, unde un medic  a găsit un păianjen viu în urechea unui pacient.

Protagonistul episodului este un  pensionar în vârstă de 60 de ani care într-o seară înainte de a adormi a auzit zgomote într-o ureche, ”ca și cum cineva bătea la o tobă”, a decis să meargă la medic.  Examinând urechea pacientului cu endoscopul, medicul Cui Shulin a descoperit repede ce anume îl deranja pe bătrân: în adâncul canalului urechii  se afla un păianjen viu care începuse să-și țese pânza.

 

Păianjenul era prea mic ca să fie îndepărtat cu instrumentele chirurgicale așa că medicul i-a făcut spălături cu jeturi de apă. Din fericire, păianjenul a ieșit, viu, iar pacientul nu a suferit probleme la auz. Dr. Shulin, care nu este la o primă intervenție de acest gen, a declarat presei că nu a mai întâlnit niciodată un arahnid nu intenționa să țese o pânză în interiorul unei urechi.

 

Te-ar putea interesa  și Mexic: descoperite ramasitele a 34 de persoane

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.