Un pahar de vin înainte de culcare vă face să pierdeți din greutate

Un pahar de vin înainte de culcare vă face să pierdeți din greutate

Proprietăți

Conform studiilor recente, datorită resveratrolului, o substanță natural produsă de unele plantele, un pahar de vin înainte de a merge la culcare v-ar ajuta să piardeți  în greutate. Fără îndoială că aceasta este o descoperire care va face multe persoane fericite, dar să vedem detaliu care a fost descoperit!

Universitatea Harvard a analizat 20 de mii de femei și rezultatul a fost surprinzător:

Femeile care au băut cel puțin două pahare de roșu pe zi au avut șanse de 70% mai mici în a se îngrășa . În plus, este un aliat foarte bun pentru pielea  noastră:  stimulează producerea de colagen și contracarează apariția venelor
varicoase

Are un accident de motocicletă și află că este însărcinată, mama își amputează piciorul pentru a-și salva copilul

Deși în trecut se obișnuia să se spună că vinul “face sânge “, este” bine, totuși, nu exagerați, pentru că un al doilea
studiu suplimentar a descopit cî este de preferat să nu se depășească o sticlă pe zi. Se pare că un pahar în plus de vin pe zi scurtează viața cu exact 30 de minute!

Beneficiul

Mai există și alte motive pentru a iubi vinul roșu? Da, pe lângă faptul că ne-a ajutat să ne menținem în formă,
“nectarul zeilor” este un aliat valoros pentru inimă și, conform numeroaselor studii, reduce riscul mortalității.

Știați?

Ca și cum nu ar fi suficiente aceaste informații pentru care putem să iubim vinul, iată alte beneficii ale vinului.
Ține departe de răceala , reduce colesterolul rău și a înlăturat bolile asociate al alcoolului endorno gratuit, așa-numiții hormoni de sănătate care cauzează senzații de bunăstare și umor.

În concluzie, asociat cu o viață sănătoasă, cu o dietă echilibrată, un pahar de vin bun roșu înainte de culcare ne păstrează silueta !

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.