Un om de știință rus a murit după un zbor de la etajul al 14-lea: „Lucra la un vaccin anti-Covid”

Un om de știință, care lucra la un vaccin anti-Covid, a murit după un zbor de la etajul paisprezecelea: pare a fi introducerea unei povești cu spioni, a avut loc la Sankt Petersburg, Rusia.

Potrivit celor reconstituite de anchetatori, care au deschis o anchetă pentru crimă, Alexander Kagansky, un om de știință în vârstă de 45 de ani, care până în 2017 a lucrat 13 ani la Edinburgh și care a fost și director al Centrului pentru Medicină Genomică și Regenerativă de la Universitatea Federală din Vladivostok de la Universitatea Federală din Vladivostok, a fost găsit în după-amiaza zilei de duminică, 20 decembrie,  pe stradă, întins pe jos după ce a ”căzut” de la fereastră „în lenjerie de corp ”.

Citește și Covid, Fauci: „Este cea mai puternică pandemie din ultimii 102 ani”

Anchetatorii cred că a existat o „luptă” înainte de cădere. Medicul, care plecase la Sankt Petersburg pentru a-și vizita prietenul de școală, Igor Ivanov, „dezvolta un vaccin împotriva Covid” și a murit „în circumstanțe ciudate”, așa cum se menționează în raportul anchetatorilor , care a arestat un bărbat, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, suspectat că ar fi fost autorul crimei. Cu toate acestea,   dincolo de teoriile și suspiciunile conspirației, nu există încă certitudini privind cauzele și motivele decesului omului de știință.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.dailymail.co.uk/news/article-9074747/Russian-scientist-falls-death-window-stabbed-latest-mysterious-death
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.