Un om de știință chinez a fost ucis în propria locuință: criminalul s-a sinucis

Cercetătorul chinez  Bing Liu, în vârstă de 37 de ani, de la Universitatea din Pittsburgh, a fost ucis în propria locuință de un bărbat care la puțin timp s-a sinucis.  Poliția a găsit cadavrele demarat o anchetă pentru a descoperi motivul crimei.  Bing Liu era implicat în cercetările infecțiile cu Covid-19, relatează CNN

Tânărul cercetător chinez ar fi fost atacat în locuința sa de un bărbat înarmat înarmat și împușcat de mai multe ori . Gloanțele au atins mai multe organe vitale . Atacatorul a fugit imediat , dar poliția l-a găsit mort , în interiorul  unei mașini, la aproximativ o 100 de metri  de casa de la Liu. Criminalul, Hao Gu și avea 46 de ani și și-ar fi luat viața cu un glonț în tâmplă.  Pentru moment, însă, motivul care ar fi declanșat această crimă-sinucidere rămâne învăluit în mister .

Oamenii de știință din laboratorul Los Alamos au identificat o tulpină de coronavirus mai contagioasă

Poliția crede că victima și criminalul se cunoșteau. În prezent nu există dovezi care să demonstreze că Liu a fost ucis pentru activitatea sa de cercetare a Coronavirusului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.