Un obiect ciudat a fot filmat pe cerul Californiei. Este un OZN sau…? / VIDEO

În California, camerele de securitate ale unui șantier ar fi capturat un obiect neidentificat pe cer. Paznicul de noapte care a decis să facă public videoclipul  un an mai târziu.

Un videoclip care a devinit deja viral. Douglas Benefield, un tânăr de 48 de ani, care lucrează ca paznic de noapte la un șantier din Cathedral City ( California ), în noaptea de 23 iulie 2018 ar fi văzut ceva neobișnuit înregistrate de camerele de securitate ale clădirii.

Citește și Un bărbat a încercat să găsească o fată pe Dark Web: ”Vreau să o violez, să o ucid și să o mănânc , câți ani are fata ta?”

„ Stăteam acolo și deodată mi-am dat seama că se întâmplă ceva ciudat. Am derulat imediat videoclipul și nu puteam să cred ceea ce vedeam. Am continuat să mă uit la el din nou”.  La mai bine  un an după fapt, bărbatul de 48 de ani a decis să facă public videoclipul pentru prima dată :

„ L-am păstrat în sertar, dar acum decis să-l fac public. L-am văzut de atâtea ori și încă mă face să tremur “.

Sunt multe cazuri de apariții a unor obiecte neidentificate în SUA în ultimii ani, iar dacă unele dintre acestea s-au dovedit a fi false, altele rămân încă un mister după multe analize științifice efectuate de diverși tehnicieni din întreaga lume, iar acestea din urmă  pare că intră în categoria celor mai misterioase.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.