Un nou record de infecții în Mexic, masacrul medicilor și ale asistentelor

În Mexic se răspândirea coronavirusului  nu îi scutește nici pe lucrătorii din domeniul sănătății. Autoritățile au raportat alte 793 de decese și 6.288 de noi infecții din cauza pandemiei. Datele oficiale vorbesc despre un total de 191.410 cazuri cu 23.377 de decese.

Covid și grupurile de sânge. Iată care grup de sanguin riscă mai puțin

Sunt 39.032 de lucrători medicali au contractat virusul, dintre care 584 au murit. Dar bilanțul  probabil se va înrăutăți, deoarece există 13.145 de cazuri suspecte în rândul lucrătorilor din domeniul sănătății, inclusiv medicii, asistenții medicali și personalul de laborator. Medicii reprezintă 30% din personalul infectat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.