Un nou-născut s-a născut în interiorul sacului amniotic intact

Acesta este momentul incredibil de rar în care se naște un copil în timp ce se află încă în sacul său amniotic

Se estimează că fenomenul se întâmplă odată la 80.000 de nașteri și momentul a fost înregistrat cu telefonul. În videoclip se vede bebelușul întins pe o masă de spital în interiorul sacului amniotic complet intact.

Pentru medici nu există nicio speranță, dar nou-născutul deschide ochii : ”Au spus că va trăi doar câteva minute”

Când medicii au spart membrana bebelușului i-au trebuit două minute ca să respire singur. Deși născut prematur el a cântărit 2,500 gr și este perfect sănătos.

Fechando a noite com um parto empelicado. Já ouviram falar?O parto empelicado é quando a bolsa não se rompe. Lindo de ver né? ♥️ O bebê não corre perigo pois ainda está recebendo oxigênio pelo cordão umbilical. 󾍘🏻#partoempelicado #consultoramaterna #obstetraParto empelicado em Barretos SPEquipe Centro Obstétrico Dr. WALDEMAR cirurgião Dra Jane Auxiliar Te. ALESSANDRA vídeo de @gisele.correa_ Facebook Gih Flor de Lis

Pubblicato da Assessoria Mamãe – Instituto su Lunedì 8 agosto 2016

Sursa video Facebook : gih flor de lisPentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.