Un nou născut a murit după ce medicii l-au scăpat jos pe ciment când a ieșit din burta mamei

Micuțul Valentino Mondragon a murit după ce a căzut pe jos în sala de travaliu al spitalului din orașul argentinian Gualeguaychu, la trei ore la nord de Buenos Aires. Când medicii i-au spus mamei să împingă aceștia nu au reușit să prindă copilul scăpându-l cu capul în jos pe ciment.

Martor la această tragedie a fost tatăl micuțului care a declarat pentru ziarul local El Dia: „Soția mea era în travaliu și tocmai urma să iasă copilul și ei i-au cerut să împingă și  ea a împins. Copilul a ieșit foarte repede și nimeni nu a apucat să-l prindă și a căzut la podea. Moașa nu a avut timp să-l prindă și obstetricianul nu a reacționat. Singurul lucru pe care l-au făcut a fost să-l ridice de pe jos  și să-l pună într-un incubator și să-l ducă la un alt spital.”

Citește și Un mire a fost ucis în bătaie cu bâte de baseball chiar în ziua nunții sale

Accidentul ciudat a avut loc joi, după-amiaza trecută, într-o clinică numită Sanatorio Pronto din Gualeguaychu. Copilul a murit în timp ce a fost dus la Spitalul San Roque din Parana.

Ancheta, condusă de un procuror local de stat, va stabili dacă moartea sa este rezultatul neglijenței medicale și dacă cineva ar trebui să se confrunte cu acuzații penale.

Sursa Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.